Hondenpension Etten-Leur

Doghousing Patricia 

Dagopvang en pension

Dagje of weekendje weg? Op vakantie? Gun uw hond(en) ook een fijn verblijf, bij ons!

Honden gaan meerdere keren per dag mee naar buiten, waarvan ze minimaal één keer per dag met onze uitlaatservice meegaan. 

Alle logéhondjes hebben hun eigen plekje en het is zeer kleinschalig. Dus prikkelarm en veel persoonlijke aandacht voor ieder hondje!

Tarieven


Dagopvang + uitlaatservice: 22,50
Dag en nacht + uitlaatserive: 25,-

Alle reserveringen zijn uiteraard pas definitief als er betaald is. 


Breng en ophaaldag worden gerekend. Breng/haaltijden zijn van maandag t/m vrijdag. Om 09:30 of 17:00 brengen.
Om 09:45 en 17:00 halen.

Honden kunnen dus niet in het weekend gebracht of gehaald worden. Honden blijven dan lekker het hele weekend bij ons. 

Hondenopvang Etten-Leur

Voorwaarden

Wij doen altijd minimaal 1x proefdraaien. En tot aan een eventuele vakantie liefst 1x per maand, zodat het voor de hond niet vreemd is en juist heel normaal en leuk! 
Je kunt in principe tot een dag van te voren aanmelden, als er plek is kan je komen, is het vol dan uiteraard niet. Vooral in vakantie periodes of belangrijke data is het te adviseren ruim van te voren je plekje te reserveren.

Het is natuurlijk super fijn als je hond iets vertrouwds bij zich heeft als hij/zij komt logeren. Een dekentje, kussen, speeltje of bench mag meegenomen worden. Let op: op eigen risico! Het kan zijn dat uw hond iets kapot maakt of dat uw hond het per ongeluk naar de buurhond  schuift waardoor iets misschien beschadigd. 

Als we het dan toch over vertrouwd hebben, uw hond mag het eigen voer eten. Neem dus genoeg mee voor het gehele verblijf. Zet eventueel de naam op de zak of ton als u deze meeneemt. Plus hoeveel uw hond per dag en per keer mag krijgen.

Mbt annuleren van opvang hanteer ik dezelfde regeling als de Lindeberg deed:

Tot 2 maanden 100% terug
Tot 1 maand 50% terug
Tot 2 weken 25% terug
Binnen 2 weken 0% terug