Contact

Natasja Klijs

Telefoonnummer: 0628199970
Email: [email protected]

Adri van Tilburg
Telefoonnummer: 0651543470

Email: [email protected]

Betaalmethode

U kunt direct betalen als u inboekt, via iDeal.

Hondenuitlaatservice

Team Dogwalking & Doghousing Patricia

team dogwalking patricia

Natasja

Naast het vele lesgeven op de hondenschool ben ik een aantal keer per week met de uitlaatservice op pad en ben ik aanspreekpunt m.b.t. de uitlaatservice en het pension. Super leuk om dagelijks bezig te zijn met honden, op de hondenschool, met de uitlaatservice en ons geweldige pension/dagopvang.

uitlaatservice dogwalking patricia

Adri

Naast het lesgeven en helpen op de hondenschool ben ik aanspreekpunt m.b.t. de uitlaatservice en het pension. Fijn om mensen te kunnen informeren en helpen bij het maken van de best mogelijke optie.

dogwalking patricia etten leur

Maud

Naast het verzorgen van canicross lessen, het meehelpen binnen verschillende lessen en het geven van starterspriv√©lessen, ben ik minimaal 3x per week met de hondjes op pad! Plus zorg ik dat alle hondjes in het pension een fijne tijd hebben. 

dog walking patricia

Debby

Naast het verzorgen van canicross lessen, het meehelpen binnen verschillende lessen op de hondenschool, ben ik minimaal 2x per week met de hondjes van de uitlaatservice op pad! Ik ben graag in contact met mensen en honden, dus dit is voor mij een super leuke combinatie.