Hondenuitlaatservice

Onze wandelingen zijn zeer actief, hondvriendelijk en relaxed voor de hond(en). De hond wandelt zo vrij mogelijk, waarbij de natuurlijke nieuwsgierigheid van de hond wordt geprikkeld. Hiernaast is een hond ook gebaat bij een gestructureerde aanpak, de hond moet netjes en rustig aan een lijn meelopen en los waar wij dit willen en dit mogelijk is. 

De hondenwandelingen kunnen o.a. plaatsvinden op een van onze grote stukken grond, een hondenuitlaatgebied of park, in de polder of een bos. Vanwege het kleinschalige karakter en exclusiviteit is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke begeleiding en contact. De groepsgrootte van een wandeling varieert tussen de 6 a max 8 honden. 

Eventueel kan er ook voor een individuele wandeling gekozen worden, bij u in de buurt of ook op een van de hierboven genoemde locaties. Onze wandelingen kunnen worden toegespitst op uw wensen. 

Een rittenkaart is 3 maanden geldig, zo gaat uw hond 1 a 2 keer per week met ons mee. De tarieven hieronder zijn gericht op de omgeving Etten-Leur. Woont u dusdanig ver, kan het zijn dat u een extra bijdrage moet betalen of dat het handiger is om voor dagopvang te kiezen!

hondenuitlaatservice Etten-Leur

Aanbod Dogwalking Patricia

Groepswandeling

10 rittenkaart groepswandelingen: 165,- 
Wonende buiten Etten-Leur: 185,-

Deze rittenkaart is 3 maanden geldig en gaat in zodra u de eerste wandeling heeft geboekt. 

Individuele wandeling

10 rittenkaart individuele wandeling: 200,-
Deze rittenkaart is 3 maanden geldig en gaat in zodra u de eerste wandeling heeft geboekt. 

Sporadische wandeling boeken?!

Groepswandeling: 18,50

Individuele wandeling: 22,50

Betaalmethode

Wij werken met een abonnement/rittenkaart. U kunt deze automatisch aanschaffen als u een wandeling inboekt. Als u nog 2 ritten overheeft krijgt u hier een melding van. 

Wilt u het liever overmaken? Dat kan ook! 
Geef dit dan wel even door, dan voegen wij een rittenkaart toe aan uw account. 

 Rekeningnummer: NL80RABO0372384234
Naam ontvanger: Dogtraining Patricia
Omschrijving: Naam - naam hond - 10 rittenkaart groepswandeling 
of 10 rittenkaart individuele wandeling Algemene voorwaarden

 Uw hond dient de gebruikelijke jaarlijkse inentingen te hebben gehad, waaronder ook kennelhoest. Deze voorwaarde geldt zowel bij aanvang als tijdens de periode dat u gebruik maakt van de diensten van Dogwalking Patricia. Dogwalking Patricia accepteert de titerbepaling. 
Uw hond dient in het bezit te zijn van een halsband met daaraan een penning met uw naam, adres en telefoonnummer. Deze dient gedragen te worden tijdens de wandelingen van Dogwalking Patricia.
Uw abonnement/rittenkaart loopt af als de rittenkaart op is of verlopen. 
Er wordt géén geld gerestitueerd. 
Als eigenaar dient u minimaal  WA verzekerd te zijn, waarin de hond is meeverzekerd.
De hond wordt door Dogwalking Patricia bij u opgehaald en weer teruggebracht. 
In voorkomende gevallen is Dogwalking Patricia in het bezit van een huissleutel, waarvoor een sleutelcontract is getekend. 
U blijft te allen tijde zelf aansprakelijk voor uw hond.  
Dogwalking Patricia kan ten allen tijde een hond weigeren. 
Het annuleren van een wandeling dient u minimaal 24 uur van te voren te doen, anders wordt de wandeling automatisch door het boekingssysteem van uw rittenkaart gehaald. 
Dogwalking Patricia is niet aansprakelijk voor verlies van de hond en / of toebehoren. 
Indien geconstateerd wordt dat de hond een besmettelijke ziekte heeft kan uw hond tijdens deze periode niet met de groepswandeling mee. Dit geldt ook voor loopse teven. In dergelijke situaties kunt u natuurlijk wel gebruik maken van onze individuele wandelingen, uitzondering tussen de 8e en 13e dag van de loopsheid. 
Uw hond zal loslopen waar mogelijk tijdens de wandeling, tenzij anders is afgesproken. Tevens wordt er verwacht dat uw hond sociaal is en goed in groepsverband kan functioneren. Indien dit niet het geval is kunt nu natuurlijk wel gebruik maken van onze individuele wandelingen. 
Mocht er iets gebeuren tijdens het vervoer en / of het uitlaten van uw hond, dan heeft Dogwalking Patricia het recht om naar de dichtstbijzijnde dierenarts te gaan om uw hond te laten behandelen. De kosten hiervan zijn te allen tijde voor rekening van de eigenaar van de hond. 
Dogwalking Patricia aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ziektes, verwondingen etc. die uw hond kan oplopen of ander honden kan aanbrengen, infecties of andere aandoeningen. De verantwoordelijkheid van de inentingen / controleren op vlooien en teken en “preventief” behandelen van vlooien en teken en de kosten hiervan ligt te allen tijde bij de eigenaar.